Blog

Bio magvak

Ha egészségmegőrzésről van szó, a témában jártasok jól tudják, hogy a bio minősítésű termékek az egészséges életmód egyik alappillérét képezik, a különféle magvak pedig roppant gazdagok a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokban, nyomelemekben, antioxidánsokban és zsírokban. Ebből egyenesen következik, hogy a kettő együtt, vagyis a bio magvak a legegészségesebb élelmiszerek közé tartoznak, megfelelő arányú és mértékű fogyasztásuk kifejezetten ajánlott minden korosztálynak.

Himalája só

Köztudott tény, hogy a só megfelelő mennyiségben fogyasztva elengedhetetlenül fontos a szervezetünk számára, mert segíti a sejtek és az idegek megfelelő működését, továbbá lényeges szerepet játszik a tápanyagok felszívódásában. De pontosan miért is egészségesebb a rózsaszín Himalája-só az asztali sónál? Mert természetes, jódban gazdag és több mint 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, többek között foszfort, kalciumot, magnéziumot és káliumot.

Hidegen sajtolt olajok

Az olajos magvak már gyűjtögető életmódot folytató őseink táplálkozásában jelen voltak, az olajok fogyasztása pedig tízezer éve szerves részét képezi étkezési szokásainknak, ezért nem meglepő, hogy a szervezetünk tökéletesen alkalmazkodott a feldolgozásukhoz. Hatékony felszívódásuk és gyors beépülésük következtében természetes erőforrásként, üzemanyagként funkcionálnak az emberi test számára.